Firmaløsninger

UrbanWinner-firmagave

UrbanWinner tilbyder virksomheder, organisationer, institutioner mv. at få deres helt egne cykelhjelme med logo eller i ønsket design. Vi hjælper med det praktiske designarbejde og står for produktionen.

I modsætning til andre virksomhedsgaver gør en UrbanWinner cykelhjelm gavn i sig selv. Den kan dermed skabe positiv opmærksomhed i både sin funktion og i de formidlede budskaber. Fokus på sikkerhed, sundhed og miljø. Som en sidegevinst får din virksomhed eksponering i gadebilledet og sender positive signaler til omverden. Alt i alt den perfekte firmajulegave / medarbejdergave med lidt mere mening!

Vil kan tilbyde føgende løsninger: 

1. Cykelhjelm med logo og/eller budskab et eller flere steder på hjelmen (min. 20 stk.)

Efter en dialog om jeres ønsker udarbejder vi et grafisk oplæg. Der kan evt. også laves gerne en prøvehjelm til godkendelse før produktionen sættes i gang. Leveringstiden er 1-3 uger alt efter antal og trykmetode.

 

2. Cykelhjelm i skræddersyet design som promotion / merchandise artikel / medarbejdergave (min. 100 stk.)

Mange muligheder for at sætte et unikt præg med et skræddersyet design fra bunden. Vi kan implementere et færdigt design eller kan hjælpe med at skabe et fra bunden. Derudover er der en lang række detaljer som kan justeres som fx. farver på stropper, finish, emballage etc. Leveringstiden er ca. 12-24 uger med søfragt. Vær derfor ud i god tid! Processen kan dog gøres kortere med luftfragt, men vil medføre højere transportomkostninger.

 

3. Uden tryk (min. 10 stk.)

Bland farverne efter behag fra vores kollektion som du kan se her. Vi kan tilbyde en firmarabat som afhænger af den ønskede mængde.

For de lidt større virksomheder med personaleforening og lign. tilbyder vi særlige aftaler, hvor de ansatte selv har mulighed for købe en cykelhjelm fra vores kollektion eller et gavekort i vores shop med rabat.

Kontakt os på erhverv@urbanwinner.dk eller på tlf. 52 405 405 for at høre nærmere.

 

“Udover at være sikre, så måtte de også gerne skille sig ud og vække opsigt i bybilledet, og her faldt valget på hjelmene fra UrbanWinner.”
Bjørg Hansen, Faglig Sekretær, HK

hk

“Valget fandt på den tjekkede cykelhjelm fra UrbanWinner, hvor vi selv kunne få indflydelse på, hvordan den skulle se ud.”
Line Bruus, Projektmedarbejder, PTU

Ptu logo

 

 

Læs vores casestudy:

“Hvor finder man en gave, der på samme tid giver mening, er brugbar for modtageren og promoverer giverens budskab over for offentligheden. Det spørgsmål har HK Service Hovedstaden stillet sig selv. Og besvaret.”