Kundeservice

UrbanWinner-neon-pink-slide2

Her finder du svar på et udpluk af de spørgsmål, der kan opstå når du ønsker at handle på www.urbanwinner.dk.
Har du andre spørgsmål som du ikke kan få besvaret her er du mere end velkommen til at skrive på kontakt@urbanwinner.dk
eller ring på tlf. 52 405 405.

LEVERING


Vi tilbyder gratis levering til GLS pakkeshop/firmaadresse når du køber over 300,-


Vi bruger GLS og Post Nord til levering af ordrer fra webshoppen. Ved checkout kan du vælge hvem du foretrækker.


Fragtfirmaet sender tracking oplysninger (pr. sms/mail) lige så snart pakken er blevet scannet og er på vej. Bemærk, at der kan gå op til 24 timer før du modtager en notifikation efter du har fået mail fra os om, at din pakke er blevet afsendt. 


Leveringstiden med GLS/Post Nord tager typisk 1-3 hverdage. Vi bestræbber os altid for at levere hurtigst muligt. Når du har modtaget mail med leveringsbekræftelse, er pakken som regel klar til levering følgende hverdag.


Postbuddet lægger en fragtseddel i din postkasse med informationer om, hvor og hvornår du kan afhente din pakke. Hvis du er tilmeldt Post Nords ModtagerFlex-ordning stiller de pakken i henhold til aftale.

Har du ikke modtaget pakken (ved omdeling) eller modtaget information om afhentning (SMS/mail) senest 2 hverdage efter vores bekræftelsesmail, bedes du kontakte os, så hjæper vi med det samme. I sjældne tilfælde kan fragtfirmaet have glemt at scanne pakken ved ankomst til et udleveringssted hvilket medfører, at du ikke modtager notifikation om, at pakken er klar til afhentning.

Du kan lave en aftale hos Post Nord, der hedder ”ModtagerFlex”. Det betyder, at postbuddet må stille dine pakker i garagen, skuret eller andre steder, hvis du ikke er hjemme. Vær opmærksom på, at du selv hæfter for pakken, hvis den bliver væk.

 

BETALING


Ja. www.urbanwinner.dk overholder ”Loven om Visse Betalingsmidler”. Det betyder blandt andet, at de kortoplysninger, du indtaster på betalingssiden ved køb, sker på en sikker krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Denne kryptering sikrer, at det udelukkende er Nets (tidligere PBS), der har adgang til dine betalingsoplysninger.


Det er gebyrfrit. UrbanWinner betaler de kortgebyrer der er på transaktionen.


Betalingen for dit køb bliver først trukket fra dit kort, når pakken er afsendt og på vej til dig.


 

OMBYTNING OG RETURNERING

Ombytning: du dækker selv de omkostninger forbundet med ombytning af varen – vi sender anden farve eller størrelse i stedet uden beregning. Du er velkommen til at købe en billig returlabel med GLS (koster 50 kr.) og skrive dit ordrenr. + den vare du ønsker i stedet for i feltet "bemærkninger til din ordre". Herefter mailer vi dig en printklar pakkelabel (PDF) som du skal du printe og fastgøre på returpakkens overside med tape og aflevere i nærmeste GLS pakkeshop. Lige så snart vi har modtaget din returforsendelse sender vi den vare du ønsker i stedet for. 

Returnering: du dækker selv de omkostninger forbundet med returnering af varen. Du er velkommen til at købe en billig returlabel med GLS (koster 50 kr.) og skrive dit ordrenr. i feltet "bemærkninger til din ordre". Herefter mailer vi dig en printklar pakkelabel (PDF) som du skal du printe og fastgøre på returpakkens overside med tape og aflevere i nærmeste GLS pakkeshop. Af sikkerhedsmæssige årsager gennemfører vi kun tilbagebetalingen til samme betalingskort som brugt ved bestilling.


Når vi har modtaget varen retur og godkendt returneringen, tilbagebetaler vi varens pris på dit kort i løbet af 2 bankdage efter modtagelse (evt. fragtomkostninger i forbindelse med levering tilbagebetales ikke). Der tages forbehold for tilbagebetalingsfristen kan i meget sjældne tilfælde tage lidt længere tid fx i forbindelse med ekstra travle perioder, teknisk nedbrud eller ferie. Lige så snart beløbet er tilbebetalt på dit kort får du en mail herom.


Hvis du umiddelbart efter du har placeret din ordre opdager, at du har lavet en fejl i bestillingen eller ønsker at rette/annullere ordren, skal du straks sende os en mail herom eller ringe på tlf. 52 405 405.

Når en bestilling er ekspederet og afsendt, kan der ikke længere rettes i bestillingen.


Ja, vi giver 14 dages fuld returret på alle varer, der er købt i webshoppen. Fortrydes dele af en ordre, så det samlede køb kommer under grænsen for fri fragt vil UrbanWinner pålægge kr. 29 i fragt som modregnes beløbet der skal tilbagebetales. Hvis der er i forbindelse med en kampagne givet ekstra artikel/artikler med i prisen, skal den/disse også returneres ellers vil værdien af artiklen/artiklerne modregnes det beløb som skal tilbagebetales.


Alt hvad du køber på www.urbanwinner.dk er omfattet af købelovens regler om 2 års reklamationsret. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen opstået op til 2 år efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler, så kontakt os venligst på kontakt@urbanwinner.dk med en kort beskrivelse. Husk at oplyse ordrenummer.