Historien om UrbanWinner

”Far, hvor er din cykelhjelm henne?”

Sådan lød min datters spørgsmål en dag, vi skulle på cykeltur. Det var foråret 2009. Min kone havde taget sin hjelm på. Senere blev jeg oplyst om, at jeg ville få en cykelhjelm i fødselsdagsgave. Om der var nogen bestemt slags jeg ønskede mig. Det var der ikke, for jeg havde aldrig forestillet mig at skulle have sådan en på.

Sådan lød min kones besked, da jeg blev ved med at være undvigende. Hun fik trykket på de knapper, der aktiverede mig. Så jeg gik i gang med at undersøge markedet for cykelhjelme og konstaterede, at der var en del at vælge imellem. Men det var lang imellem de smarte modeller, som også både var sikre og behagelige at have på. Efter en lang sorterings- og udviklingsproces bestemte jeg mig for en skaterhjelmeform som var sikker, smart og stilren. En populære hjelmetype som er godkendt til brug i forbindelse med cykling og brug afskateboard og rulleskøjter.

Det næste jeg besluttede var at gøre min udgave af cykelhjelmen til den mest komfortable med så mange individuelle indstillinger som overhovedet muligt.

Min første version af den moderne UrbanWinner cykelhjelm så dagens lys i sensommeren 2009.

Raphael Mercier
Direktør

urbanwinner-classic-white